20/04/2024
Αρχείο | Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 - 02:38

Πρόκριση στο 119' για τη Νίκη Βόλου

Οι «κυανόλευκοι», παίζοντας απο το 54' με 10 παίκτες, πήραν το διπλό με 2-1 επί του Α.Ο. Σελλάνων στην παράταση και πέρασαν στον τελικό του ομίλου τους για το Κύπελλο Ερασιτεχνών

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών αποτελεί στόχο της Νίκης Βόλου και το πρώτο βήμα έγινε μετά την εκτός έδρας νίκη της Τετάρτης (11/4) με 2-1 επί του Α.Ο. Σελλάνων στην παράταση.

Στο ματς για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου ο Κοντός με δυνατό σουτ στο 10' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να ισοφαρίσουν οι «κυανόλευκοι» με κεφαλιά του Καρτσαμπά στο 25' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μέτσε.

Στο 54' η Νίκη απέκτησε αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κοντοέ, όμως άντεξε και στο έξτρα ημίωρο το νικητήριο γκολ ήρθε με σουτ του Κραγιόπουλου στο 119' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μέτσε και κεφαλιά πάσα του Παπαδήμα.

Έτσι, η ομάδα των Φάντζιο Μπούις και Στέφανου Ξηροφώτου πέρασε μπάι στον τελικό του ομίλου της, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Αστέρα Ιτέας και Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Γιάννης Μπουρνάκας): Λέμπας, Μετούσι, Διπλάρης, Μπακρατσάς, Θεοδωρόπουλος (45' λ.τρ. Μάτας), Κοντός, Χάδιαρης (48' λ.τρ. Αρχοντής), Παπαδημητρόπουλος, Κούρκουλας, Παπαδημητρίου (96' Ξανθόπουλος), Γιαγιάκος (62' Τζανής).

ΝΙΚΗ BOΛΟΥ (Φάντζιο Μπούις - Στέφανος Ξηροφώτος): Θεολόγης, Γενιτσαρίδης (59' λ.τρ. Παπαδήμας), Λάιος, Κοντοές, Χρ. Καρτσαμπάς, Μέτσε, Ντόλγκι, Τζάθας, Βουρδάκης (59' Κραγιόπουλος), Ιορδανίδης (108' Αλ. Καρτσαμπάς), Αναστασίου (67' Ματθαίου).

Πηγή ΦΩΤΟ: magnesiasports.gr

Μοιραστείτε το: