25/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 - 21:00

Γλίτωσε την ήττα στο 93' ο ΝΠΣ Βόλος

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Αλμυρό

Μετά την ήττα από τη Νίκη Βόλου στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, ο ΝΠΣ Βόλος δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον Αλμυρό.

Οι «κυανέρυθροι» του παραχώρησαν ισοπαλία 2-2 την Κυριακή (18/3) στο γήπεδο της Νεάπολης, για την 24η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο το φετινό τους εντός έδρας αήττητο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν… κεφάλι στο σκορ στο 18’ χάρις σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φλίγκου, με τον Τζελίδη να ισοφαρίζει στο 39’ σε 1-1.

Στο 58’ ο Δημόπουλος απέκρουσε με το χέρι τη μπάλα πάνω στη γραμμή, μετά το σουτ του Αλεξανδρή και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Στο επόμενο λεπτό ο Φλίγκος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι χαρίζοντας και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, πάντως, η ομάδα του Χουάν Φεράντο κατάφερε να γλιτώσει την ήττα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τζελίδη να σκοράρει επίσης για δεύτερη φορ

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Καλαμίδας, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Τζελίδης, Διμηνάς (81′ λ.τρ. Πίτου Γκαρσία), Ντόσης (63′ Ουνγιαλίδης), Μηλιώτης, Κολλάς, Σαλαμούρας (81′ Μαλακασιώτης), Μελισσόπουλος.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ (Κώστας Σταματίου): Στουρνάρας, Κόκκας (46′ Γκατζούλης), Μπαρούτας, Σαββίδης, Χολέβας., Αλεξανδρής, Κιπτίου, Στουρνάρας, Φλίγκος, Σκοπελίτης (74′ Τσιουρής), Κοντοβάς.

Μοιραστείτε το: