20/04/2024
Αρχείο | Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 - 18:02

«Πέταξε» άλλους δύο βαθμούς η Νίκη Βόλου

Έμεινε στο 0-0 με τον Αμβρυσσέα Διστόμου εντός έδρας * Με δέκα από το 81' οι φιλοξενούμενοι

Δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε η Νίκη Βόλου η φετινή χρονιά. Οι «κυανόλευκοι» έχασαν άλλους δύο βαθμούς το Σάββατο (17/2), καθώς για την 20ή αγωνιστική του 4ου ομίλου έμεινε στο 0-0 με τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Οι «κυανόλευκοι» είχαν σε γενικές γραμμές τον έλεγχο του αγώνα, αλλά ουσιαστικά «σπατάλησαν» το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ανέβασαν στροφές και έγιναν πιο απειλητικοί, ενώ στο 81' απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού ο Ντέντσεφ έπιασε την μπάλα έξω από την περιοχή του σε πλασέ του Ιορδανίδη και αποβλήθηκε.

Παρόλα αυτά, ο Παπαβασιλείου που μπήκε στη θέση του αποδείχθηκε ετοιμοπόλεμος, σταματώντας τόσο τον Ντόλγκι στην εκτέλεση φάουλ του στο 84', όσο και την κεφαλιά του Αναστασίου στο 87', διατηρώντας το 0-0 μέχρι το φινάλε.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Φάντζιο Μπούις): Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Ζιώγας, Κραγιόπουλος, Καρτσαμπάς, Μέτσε, Ντόλγκι, Ιορδανίδης, Ντινιωτάκης (71’ Βουρδάκης), Μπάιριτς (90’+2 Τζάθας), Τζιώρας (58’ Αναστασίου).

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ (Μίκι Τσίρκοβιτς): Ντέντσεφ, Μεταλλινός (75’ Μαργαρίτης), Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης, Τέλλος (92’ Σχίζας) , Βανγκέλι , Βλάχος (82’ Παπαβασιλείου), Σούκιας (70’ Μπότσης), Ντος Σάντος, Χίζι, Μανιδάκης.

Μοιραστείτε το: