23/04/2024
Ομάδες | Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 - 14:19

«Πρακτικές και νοοτροπία χωριού δεκαετίας 80'»

Επίθεση στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας εξαπέλυσε ο Αγροτικός Αστέρας

Ισόπαλο έληξε την Κυριακή (11/2) το παιχνίδι του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων Ημαθίας με τον Αγροτικό Αστέρα (2-2) με τα παρατράγουδα να μη λείπουν σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν και οι «σταχυοφόροι» με ανακοίνωσή τους.

Η ομάδα του Ευόσμου ισχυρίζεται πως δέχτηκε επίθεση και αφήνει αιχμές για τη νοοτροπία των Ημαθιωτών, τους οποίους αποκαλεί γραφικούς τονίζοντας πως προκαλούν μόνο γέλιο.

Αναλυτικά: «Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν σε όλους μας τα όσα συνέβησαν στο χωριό Τρίκαλα Ημαθίας. Αλαλάζοντες τύποι επιτέθηκαν σε φιλάθλους της ομάδας μας κατά την είσοδό τους με τους λίγους αστυνομικούς να είναι απλοί θεατές. Δεν δίστασαν να επιτεθούν φραστικά αλλά και να χειροδικήσουν σε βάρος του Προέδρου κου Αρετάκη, που πήγε στο σημείο να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ηθικός αυτουργός είναι ένας τύπος με κοστούμι που εκ των υστέρων μάθαμε ότι είναι παράγοντας ή πρόεδρος ή κάτι παρόμοιο.

Ο εν λόγω κύριος με συνοδεία «φουσκωτών» δημιούργησε επεισόδια και στο τέλος επιτιθέμενος στους εκπροσώπους της ομάδας μας, οι οποίοι «τόλμησαν» να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή του αγώνα για τις κάρτες που δέχθηκε η ομάδα (κάτι που δεν είχε καμία σχέση με το σκορ του παχνιδιού ή την ομάδα των Τρικάλων). Στο ίδιο σημείο, φροντιστής της γηπεδούχου ομάδας, ο οποίος αν και είχε αποβληθεί για επίθεση στο διαιτητή εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, πιάνοντας από τον λαιμό τον αρχηγό της ομάδας Θάνο Αθανασιάδη. Ακολούθησαν σκηνές πανικού μέχρι να καταφέρει η αποστολή να μπει στα αποδυτήρια αφού οι συγκεκριμένοι κύριοι προσπαθουσαν να εισβάλουν στα αποδυτήρια της ομάδας . Με πρακτικές και νοοτροπία χωριού δεκαετίας 80 λοιπόν μας αντιμετώπισαν οι διοικούντες του χωριού Τρίκαλα κάνοντας ζούγκλα το παιχνίδι θέλοντας έτσι να πάρουν τους πολύτιμους βαθμούς. Είστε απλά γραφικοί και προκαλείτε μόνο γέλιο.

Υ.Γ. Σε οποιαδήποτε περίπτωση έχετε την τιμή να ξανά φιλοξενηθείτε στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα θα αντιμετωπιστείτε με τον ίδιο...άψογο τρόπο. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα «τζογάρουμε» την υπόληψη του μεγάλου συλλόγου που εκπροσωπούμε».

Μοιραστείτε το: