20/04/2024
Πρωτάθλημα | Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 - 01:09

Άνετα το Αιγάλεω

Νίκησε με 2-0 τον Άγιο Ιερόθεο, έχοντας δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι και παίζοντας από το 72' με παίκτη λιγότερο

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε το Αιγάλεω την Κυριακή (17/12), επικρατώντας εντός έδρας του Αγίου Ιεροθέου με 2-0 για τη 10η «στροφή» του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Το «Σίτι» άνοιξε το σκορ στο 19' με κεφαλιά του Βέρμπη, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι εννιά λεπτά αργότερα με κοντινό σουτ.

Το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 47' με σουτ του Ψυχογιού, για να ακολουθήσει ένα δεύτερο δοκάρι, με τον Σκοπελίτη στο 51' αυτή τη φορά.

Η ομάδα του Θανάση Κιούπκιολη ήταν καταφανώς ανώτερη, χάνοντας και πέναλτι στο 70', με τον Ρουμπή να αποκρούει την εκτέλεση του Παπουτσή και με την παράβαση να έχει υποδειχθεί σε χέρι του Μανδαμαδιώτη.

Το Αιγάλεω, πάντως, τελείωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σπανού στο 72' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μετρώντας 16 βαθμούς έναντι 21 του πρωτοπόρου Ηροδότου.

Στους 7 βαθμούς και στις τελευταίες θέσεις είναι από την πλευρά τους οι Περιστεριώτες.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θανάσης Κιούπκιολης): Κατσούλης, Παπουτσής, Μεϊμάρογλου, Δάρρας, Κάρδαρης, Γούλας, Ψυχογιός (62' Τσαρκάνι), Σκοπελίτης, Βέρμπης (71' Παπαδόπουλος), Σταύρου (81' Κοντιζάς), Σπανός.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ρουμπής, Πολίτης (87' Τρακόσης), Ρόππας (55' Σιμιτσής), Μαντζώρος, Καφαλίδης (71' Χαραλάμπους), Μαρτίνος, Μανδαμαδιώτης, Λέσση, Νιζάμης (58' Νιζάμης), Αργυρίου, Σαγανάς.

Μοιραστείτε το: