18/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 - 17:54

Σεφτέ γκαζώνοντας για ένα ημίχρονο

Τους πρώτους του βαθμούς πήρε ο Απόλλων Λάρισας κερδίζοντας με 3-0 τον Πανσερραϊκό * Με 10 από το 71' οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Φουσού

Ήρθε το ξέσπασμα... Τρία ματς χωρίς βαθμό είχε ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος την Κυριακή (19/11) καθάρισε σε ένα ημίχρονο τον Πανσερραϊκό κερδίζοντάς τον με 3-0 και έκανε έτσι σεφτέ στη Β' Εθνική.

Οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι, είχαν μεγαλύτερη πίεση για το αποτέλεσμα και τελικά κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας προσπερνώντας μεταξύ άλλων και τον Πανσερραϊκό.

Μόλις στο 2' έγινε η πρώτη καλή στιγμή για τον Απόλλωνα, όταν ο Μαυριάς έγινε αποδέκτης της μπάλας και αστόχησε. Επτά λεπτά μετά ο Διβανές έβγαλε την κάθετη στην πλάτη της άμυνας αι ο Βουτσιάς δεν σημάδεψε σωστά.

Όσο περνούσε η ώρα, τα «λιοντάρια» ισορροπούσαν στο ματς και στο 18' είχαν και μία καλή στιγμή με τον Δούμτσιο. Ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα καλός και αυτό βόλευε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ήθελαν να πάνε σε χαμηλό τέμπο το ματς. Δεν σημειώθηκε και κάτι άλλο μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου με εξαίρεση τη φάση του 35', όταν ο Μαυριάς τροφοδότησε τον Σαχινίδη και ο τελευταίος αστόχησε με κεφαλιά.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για έναν ρόλο με τον Απόλλωνα να κάνει ό,τι θέλει από τα πρώτα λεπτά. Μόλις στο 47' ο Κουρτεσιώτης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε από τον Σαχινίδη και ο Τσιλούλης στο δεύτερο δοκάρι με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά αυτό δεν ήταν εύκολο. Δεν έβγαζε φάσεις, ενώ όλα έγιναν πολύ πιο δύσκολα όταν ο Φουσού αποβλήθηκε στο 71'. Οι «κυανόλευκοι» πάτησαν πάνω σε αυτό και τελείωσαν το ματς.

Στο 75' ο Βοσκόπουλος έκανε σοβαρό λάθος, ο Σαχινίδης έσπασε την μπάλα στον Μαυριά και ο τελευταίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Τρία λεπτά μετά έγινε και το 3-0 με γυριστό του Σαχινίδη. Στο 80' οι γηπεδούχοι είχαν μία ακόμη καλή στιγμή με τον Σκούπρα και στο 90'+1 σε αντεπίθεση ο Σουλίδης έδωσε στον Σαχινίδη, ο τελευταίος έκανε το πλασέ και ο Ρίστιτς απέκρουσε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), βοηθοί του οι Φίλος (Βοιωτίας) και Βρούζος (Πιερίας), ενώ τέταρτος ο Δραγούσης (Κιλκίς).

Κίτρινες: 38' Αγρόδημος, 48' Τσιλούλης - 17' Φουσού, 43' Παπουτσογιαννόπουλος

Κόκκινη: 71' Φουσού

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς, Διβανές (57′ Ιβανίδης), Σαχινίδης, Τσιλούλης (83′ Σουλίδης), Βουτσιάς (69′ Σάββας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Γκούρτσας, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Τσιμίκας, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος (66′ Ρούτσης), Πόζογλου, Φούσου, Δούμτσος (66′ Καπτέλι).

* Πηγή φωτογραφίας: sportlarissa.gr

Μοιραστείτε το: