29/03/2024
ΑΡΗΣ | Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 - 22:58

Χάρηκε στο 93' ο Άρης στη γιορτή με Μπόκα (pics)

Φιλική νίκη με 1-0 για τους «κίτρινους» * Βραβεύθηκε και αποθεώθηκε ο Γκάλης

To φιλικό παιχνίδι με την Μπόκα Τζούνιορς ήταν κάτι που περίμεναν πώς και πώς οι οπαδοί του Άρη, για να δώσουν εντέλει βροντερό «παρών» το βράδυ της Τετάρτης (8/11) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να δουν την ομάδα του Δημήτρη Σπανού να κερδίζει με 1-0.

Περί τους 20.000, λοιπόν, ήταν οι φίλοι των «κίτρινων» που παρακολούθησαν την αναμέτρηση και ανάμεσα σ' αυτούς ήταν τόσο ο Νίκος Γκάλης που βραβεύθηκε από τον Θόδωρο Καρυπίδη και γνώρισε την αποθέωση όσο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, θύμισε... Μπομπονέρα, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι οι Αργεντινοί έχασαν πολύ καλή ευκαιρία στο 30', με τον Καντιμοίρη να διώχνει με γροθιές την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπροτσέρο.

Ο Άρης απάντησε στο 38', με τον Μπαργκάν να πιάνει το δυνατό σουτ και τον Μπουστίγιος να αντιδρά με ωραία επέμβαση στην αριστερή του γωνία, για να πέσει ο ρυθμός στο δεύτερο μισό του αγώνα λόγω των πολλών αλλαγών.

Ο Διαμαντόπουλος βρήκε δίχτυα στο 77', αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ, όμως στο 90'+3 ο ίδιος βρήκε με όμορφη κάθετη πάσα σε θέση βολής τον Μιλούνοβιτς, που πέτυχε με πλασέ το γκολ της φιλικής νίκης των Θεσσαλονικέων.

ΑΡΗΣ (Σπανός): Καντιμοίρης (46' Αναγνωστόπουλος), Νίκιτς (46' Ιντζόγλου), Μαραγκός (66' Λώττας), Σόουζα (46' Δεληζήσης), Παυλίδης (66' Μουμίν), Μπαργκάν (66' Πλατέλλας), Στεφάνοβιτς (66' Πασάς), Νέτο, Ντούνης (66' Μιλούνοβιτς), Καπνίδης (66' Διαμαντόπουλος), Τζανακάκης (66' Κάσσος).

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ (Σκιάβι): Μπουστίγιος, Ράμος, Βάκα, Γκόνι, Μάγιο, Ερέδια, Βάργκας, Καπάλδο, Ροσκόπφ, Λούνα, Μπροτσέρο.

Έπαιξαν και οι: Αμπάδια, Μπαλέρντι, Βάιγκαν, Κορονέλ, Ομπάντο, Κανιέτε, Καμπρέρα.

Μοιραστείτε το: