25/04/2024
Αρχείο | Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 - 02:11

Παπακωνσταντίνου: «Η Νίκη Βόλου δεν μπορεί να αγωνίζεται στη Γ' Εθνική...»

Παρουσίασαν τις εμφανίσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου οι «κυανόλευκοι»

Tις φανέλες για τη σεζόν 2017-18 παρουσίασε η Νίκη Βόλου σε εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής (15/9) στην πόλη της Μαγνησίας.

Φυσικά, το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Nίκος Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας ότι ο στόχος πρέπει να είναι η άνοδος στις επαγγελματικές κατηγορίες.

«Την προηγούμενη φορά στις δηλώσεις μου τόνισα πως η Νίκη πρέπει να αγωνίζεται εκεί που αξίζει. Μπορεί να δέχθηκα κριτική, όμως το εννοούσα. Η Νίκη Βόλου δεν μπορεί να αγωνίζεται στη Γ' Εθνική. Θα κάνουμε τα πάντα για να κάνει τα βήματα που πρέπει προς τα πάνω.

Η Νίκη αλλάζει επίπεδο όχι μόνο αγωνιστικά αλλά σε όλα τα επίπεδα. Οργανώνουμε τις Ακαδημίες μας, θέλοντας να χτίσουμε σε στέρεες βάσεις. Συμφωνήσαμε με τα Τουριστικά Ακίνητα να χρησιμοποιούμε για τα επόμενα τρία χρόνια το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Δημιουργήσαμε μία δυνατή ομάδα που έδειξε τις δυνατότητές της στο φιλικό με τον Μακεδονικό, κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο.

Όλοι μαζί να γεμίσουμε το Πανθεσσαλικό και να οδηγήσουμε τη Νίκη ψηλά, εκεί που αξίζει να βρίσκεται», ανέφερε ο Ν. Παπακωνσταντίνου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Στέργιος Φάτσης είπε μεταξύ άλλων: «Το στοίχημα της νέας διοίκησης είναι ένα, να αποκτήσει αξιοπιστία προς τους ποδοσφαιριστές, προς τον κόσμο της και γενικότερα στους προμηθευτές της. Αν αυτό το στοίχημα κερδηθεί, θα είναι παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια.

Ό,τι και να γίνει, θέλουμε από τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια Νικιωτών που διοικούν αυτήν την ομάδα. Δεν θέλουμε κανέναν ξενόφερτο και κανένα σωτήρα. Η Νίκη έχει από μόνη της τη δυναμική να συντηρεί ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Ο κόσμος της Νίκης θέλει αλήθεια και διαφάνεια».

Η ενημέρωση της Νίκης για την παρουσίαση: «Παρουσιάστηκαν στους φιλάθλους και στους εκπροσώπους του τύπου οι νέες εμφανίσεις της ομάδας μας για την σεζόν 2017-2018.

Η Πρώτη εμφάνιση της ομάδας μας είναι ριγέ μπλέ -λευκό. Η Δεύτερη εμφάνιση είναι λευκή με λεπτές οριζόντιες γαλάζιες ρίγες ενώ στο αριστερό πλευρό βρίσκεται η Νίκη του Παιωνίου. Η Τρίτη εμφάνιση είναι χρώματος πορτοκαλί με μία γαλάζια ρίγα στο στήθος ενώ και σε αυτή στο αριστερό πλευρό βρίσκεται η Νίκη του Παιωνίου.

Οι νέες εμφανίσεις, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία ακόμα ειδών της ομάδας μας, θα βρίσκονται στο e-shop το οποίο σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμο στους φιλάθλους για τις αγορές τους».

Πηγή ΦΩΤΟ: magnesiasports.gr

Μοιραστείτε το: