22/06/2018
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 - 00:44

Σάββας Θεοδωρίδης: «Έπρεπε να είναι 5-0 στο α' μέρος...»

Αναφορά και στη διαιτησία εν όψει πρωταθλήματος από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού

Η νίκη στο φινάλε κόντρα στη Ριέκα έφερε χαμόγελα στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, με τον Σάββα Θεοδωρίδη να κάνει λόγο για μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο αντιπρόεδρος των πρωταθλητών ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έπρεπε να προηγούνται με 5-0 από το πρώτο μέρος, ενώ από τις δηλώσεις του δεν έλειψε και η αναφορά στη διαιτησία εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

«Ο Ολυμπιακός ήταν άριστος, ήταν για δέκα γκολ. Έπρεπε να είναι 5-0 στο α' μέρος. Ήταν ξεφτίλα αυτό που έκαναν οι παίκτες της Ριέκα να πέφτουν κάτω συνέχεια. Είναι τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, εμείς θα προκριθούμε. Όλο το βάρος πέφτει σε αυτούς. Έχω ένα παράπονο γιατί ο κόσμος δεν γέμισε το Καραϊσκάκη. Θέλω να το γεμίζει γιατί ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλή μπάλα.

Να σας πω και κάτι για το πρωτάθλημα που αρχίζει. Με αυτόν τον σούπερ διαιτητή τον Δέδε που κάνει όλες τις προσλήψεις. Αντιπροσωπεύει την ΑΕΚ. Δεν παραιτήθηκε όπως του είχαμε πει. Τέσσερα χρόνια ο Μάνταλος σφυρίζει πρεμιέρες της ΑΕΚ. Είναι απαράδεκτος για εμάς τους Ολυμπιακούς ο Δέδες. Όλα θα ξεκαθαρίσουν πριν τις εκλογές και πρέπει να μάθει η ΟΥΕΦΑ τι γίνεται», είπε ο Σ. Θεοδωρίδης.

Μοιραστείτε το: