25/04/2024
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 - 18:40

Σκάνδαλο μεγατόνων της ΠΔΕ και στο γυναικείο ποδόσφαιρο

Η Επιτροπή Εφέσεων καταστρατηγώντας τους κανονισμούς χαρίστηκε στον Ατρόμητο και τον κράτησε στην Α' Εθνική

Τι άλλο θα δούμε... Τα έργα της δοτής διοίκησης της ΕΠΟ ολοκληρώνονται με μία απόφαση σκάνδαλο της Επιτροπής Εφέσεων στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή γράφοντας... στα παλιά της υποδήματα τους κανονισμούς εξαφάνισε την τιμωρία του Ατρομήτου για την αντικανονική συμμετοχή παίκτριάς του στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Γλυφάδα και έτσι κρατά χαριστικά στην Α' Εθνική, τη συμπαθέστατη κατά τα άλλα ομάδα του Περιστερίου. Αντιθέτως, μετά από αυτή την απόφαση, υποβιβάζεται στη Β' Εθνική η Ολυμπιάδα Υμηττού.

Πέραν όλων των παραπάνω αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση της έφεσης του Ατρομήτου ήρθε με πολύμηνη καθυστέρηση εκθέτοντας ούτως ή άλλως την ΠΔΕ της ΕΠΟ και δίνοντας δικαιώματα για κάθε λογής ψιθύρους.

Αναλυτικά η απόφαση όπως γνωστοποιήθηκε από την ΕΠΟ την Πέμπτη (27/7) είναι η ακόλουθη: «Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ’ αριθ. 44/27-7-2017 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου Ατρόμητος Αθηνών κατά της υπ’ αριθ. 240/2016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ και κατά του σωματείου ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας. Εξαφανίζει εκκαλουμένη, κραττεί και δικάζει, απορρίπτει την ένσταση».

Μετά από αυτές τις εξελίξεις η τελική βαθμολογία στην Α' Εθνική διαμορφώνεται ως εξής

1. ΠΑΟΚ 48

2. Ελπίδες Καρδίτσας 42

3. Αμαζόνες Δράμας 29

4. ΑΕΛ 26

5. Άρης 24

6. Ατρόμητος 14

7. Γλυφάδα 14

8. Ολυμπιάδα Υμηττού 11

9. Αβάντες Χαλκίδας 0

Μοιραστείτε το: