19/04/2024
Ομάδες | Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 - 20:11

Ξηροφώτος: «Κατάφωρη αδικία εις βάρος της Νίκης Βόλου»

Παράποντα του προπονητή των Βολιωτών για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 62' του αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης

Η Νίκη Βόλου γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ΑΕ Καραϊσκάκης την Πέμπτη (23/2) στα Τρίκαλα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Ωστόσο, οι Βολιώτες διαμαρτύρονται για πέναλτι σε φάση του Κορέτα με τον Σιαράβα στο 62’.

Συγκεκριμένα, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα, ο Στέφανος Ξηροφώτος έκανε λόγο για «κατάφωρη αδικία».

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Νίκης στη συνέντευξη Τύπου:

«Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί και αυτοί που έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήμασταν μία άλλη ομάδα και δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις για γκολ. Σε τρεις-τέσσερις περιπτώσεις έκανε αποκρούσεις ο τερματοφύλακας σε κοντινές προσπάθειες. Θεωρώ ότι αδικούμαστε κατάφωρα από μία απόφαση του διαιτητή να μη δώσει ένα καταφανέστατο πέναλτι, που θα σήμαινε και την αποβολή του γκολκήπερ, και θα μιλούσαμε για ένα τελείως άλλο παιχνίδι. Παρόλ’ αυτά, όσο περνούσε η ώρα, ρισκάραμε και περισσότερο. Το μόνο που μας έλειπε στο δεύτερο ήταν το γκολ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και κοιτάμε τον επόμενο στόχο».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα τόνισε: «Επιλέξαμε να προφυλάξουμε κάποια παιδιά, που αισθάνονταν ενοχλήσεις. Αυτό είναι ένα κέρδος για τη Νίκη και είμαστε ευχαριστημένοι από τα παιδιά που έπαιξαν και έχουμε και παίκτες ετοιμοπόλεμους για την Κυριακή».

Για το αν θα επηρεάσει ψυχολογικά την ομάδα αυτή η ήττα: «Μένουμε στο ότι η προσπάθεια και η απόδοσή μας ήταν πάρα πολύ καλή. Απλά δεν ευτυχήσαμε εμείς να βάλουμε γκολ, ευτύχησε ο αντίπαλος συν την απόφαση του διαιτητή κι έτσι χάσαμε»

Μοιραστείτε το: