25/04/2024
Πρωτάθλημα | Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 - 20:09

Έσωσε το βαθμό στο 90' η Ρόδος

Ο Ολιβέιρα διαμόρφωσε το τελικό 1-1 κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (20/2) το ματς της Ρόδου με τον Ερμή Ζωνιανών, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 για την 20ή αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Το τελικό αποτέλεσμα, πάντως, αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους, αφού ισοφάρισαν στο 90' όταν ο Πιτταράς εκτέλεσε ένα φάουλ και από κοντινή απόσταση ο Ολιβέιρα βρήκε δίχτυα.

Οι Κρητικοί είχαν ανοίξει το σκορ στο 14', με τον Ανυφαντάκη να σκοράρει με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Πλουσής, ενώ η Ρόδος είχε αγγίξει την ισοφάριση στο 71', όταν ο Κόλλιας έδιωξε με εξαιρετική επέμβαση την εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντα.

Ο γκολκίπερ του Ερμή επενέβη σωτήρια και στο 82' ύστερα από διαδοχικά σουτ των Κωνσταντίνου και Στεφανίδη, νικήθηκε όμως στο 90' από τον Ολιβέιρα κι έτσι οι φιλοξενούμενοι με 26 βαθμούς βρίσκονται στην 7η θέση.

Από την πλευρά της, η Ρόδος με 19 μοιράζεται τη 10η θέση με τον Πανθηραϊκό.

ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Κουμέντος, Τζημογιάννης, Καντιμοίρης, Κουρούπης, Κασαπάκης (46' Χατζηλιόντας), Τζιβίλογλου (67' Ευγενικός), Υμεραλιλάι, Κωνσταντίνου, Στεφανίδης, Τορεζάνι (79' Πιτταράς), Ολιβέιρα.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Ταβλαδωράκης, Γεμιστός, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Χατζηβασίλης (75' Ρουμπάκης), Γιακουμάκης, Φαμπίνιο, Τοπουζης, Ρόβας (62' Σκουτέλης), Πλουσής.

Μοιραστείτε το: