20/04/2024
Κόσμος | Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 - 10:29

Φόβοι ότι οι «άγγελοι» της Victoria's Secret είναι στόχος τρομοκρατων

Οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι συνεργάζονται στενά με τις γαλλικές υπηρεσίες ασφάλειας

Τη Δευτέρα (24/10) ανακοινώθηκε από τους υπεύθυνους της εταιρίας Victoria's Secret η πόλη στην οποία θα διεξαχθεί το πολυαναμενόμενο show, η οποία δεν είναι άλλη από το Παρίσι.

Το ερώτημα είναι, γιατί άργησε η εταιρία να ανακοινώσει την πόλη της πιο «καυτής» πασαρέλας για το 2016; Η απάντηση είναι πως καθυστέρησαν να αποκαλύψουν τη νέα τοποθεσία της διεξαγωγης του showγια να μη γίνει πιθανός στόχος τρομοκρατικής επίθεσης. Κάθε χρόνο η ανακοίνωση γινόταν την άνοιξη, αλλά αυτή τη φορά έγινε Φθινόπωρο.

Μάλιστα η εταιρία μπορεί να αποκάλυψε την πόλη, αλλά κρατά ακόμη μυστικό το χώρο στον οποίο θα διεξαχθεί το εντυπωσιακό showκι αυτό είναι ένα ακόμη μέτρο ασφαλείας το οποίο θα τηρηθεί μέχρι τελευταία στιγμή.

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell και Taylor Hill θα περπατήσουν στην «καυτή» πασαρέλα στην πόλη του φωτός, ενώ το πολυαναμενόμενο show θα προβληθεί στο CBS στις 5 Δεκεμβρίου.

Πάντως οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι συνεργάζονται στενά με τις γαλλικές υπηρεσίες ασφάλειας, προκειμένου να διαφυλάξουν την ασφάλεια της εκδήλωσης με κάθε δυνατό τρόπο.

Μοιραστείτε το: