25/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 - 17:42

«Χτύπησε» στο φινάλε η ΑΣΑ

Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο με γκολ του Μπλέντι στο 90'+2

Με τον καλύτερο τρόπο ρέφαρε την Κυριακή (7/2) η Αναγέννηση Καρδίτσας την πρόσφατη εντός έδρας ήττα από τον Κισσαμικό, καθώς επικράτησε του Αγροτικού Αστέρα με 1-0 στον Εύοσμο για τη 18η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Έτσι, οι Θεσσαλοί με 25 βαθμούς ανέβηκαν στην 7η θέση, την ίδια στιγμή που οι «σταχυοφόροι» με 18 έχουν μπει σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή τους στην κατηγορία, καθώς βρίσκονται στη 15η θέση.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του ματς, το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι στο 22', με τον Μπιτάνγκ να κάνει τη σέντρα και την μπάλα όμως να βρίσκει στο σώμα του Γκόλια.

Στο 34' οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την καλύτερη στιγμή στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, με την κεφαλιά του Τσιλούλη από το ύψος του πέναλτι ύστερα από σέντρα του Γκουγκούδη να περνά λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Γκόραν Στεφάνοβιτς ήταν πιο δραστήριοι, με το σουτ εκτός περιοχής του Μπιτάνγκ στο 57' να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσάμη, ενώ στο 66' ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων εξουδετέρωσε και το σουτ του Μρντάκοβιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αγροτικός Αστέρας απείλησε εκ νέου, όταν ο Καπίας πλάσαρε από τη μικρή περιοχή, η μπάλα κόντραρε και ο Τσάμης τελείωσε τη φάση, ενώ άστοχο ήταν και το σουτ στην κίνηση από τον Νταβίντοφ στο 81ο λεπτό.

Από την πλευρά της, η ΑΣΑ φάνηκε απειλητική με το άστοχο σουτ του Ακασού στο 86', για να «χτυπήσει» τελικά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο, λοιπόν, ο Ακασού έκανε την ατομική ενέργεια και έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Μπλέντι, ο οποίος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με πλασέ βρήκε δίχτυα, χαρίζοντας τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δύο παίκτες χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή από τον τεχνικό της Αναγέννησης, που... τράβηξε λαχείο και δικαιώθηκε με τις επιλογές του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπουμαρσόπουλος του Συνδέσμου Λάρισας με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Αναστασίου και Καρακώστα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Μπάρμπας, Καπίας, Αμαραντίδης, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (46' Συμελίδης), Καθάριος (54' Βελλίνης), Μπιτάνγκ, Νταβίντοφ, Μρντάκοβιτς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Γκουγκούδης (68' Μπλέντι), Καραχάλιος, Υφαντής, Τσιλούλης (61' Μπιτέλης), Πιτταράς (81' Ακασού), Τζέκος.

Μοιραστείτε το: